Feng Shui E-CURSUS

E-cursus: Thuis in je eigen huis

Nu we massaal vanuit huis werken is het belangrijk dat jouw huis als een fijne plek wordt ervaren. Met de juiste energie. Feng Shui kan hierbij helpen. De indeling, inrichting en kleuren in je huis dragen namelijk bij aan het ervaren van positieve energie. Hierdoor voel jij je meer ontspannen en in balans. Alles heeft invloed op hoe jij je voelt in huis of op jouw werkplek. Vaak blijven deze invloeden onopgemerkt, maar worden ze toch onbewust ervaren. 

De E-cursus bestaat uit het in kaart brengen en verbeteren van de energiestroom in huis om daarmee het huis beter af te stemmen op jou als bewoner. Tijdens een viertal sessies ontdek je stap voor stap hoe je kleuren, inrichting en indeling met behulp van Feng Shui juist kunt benutten, waardoor je met meer energie, succes en balans je doelen kan realiseren. Je ontvangt concrete opdrachten die je direct kunt toepassen in jouw huis.

Overzicht

Sessie 1. Introductie Feng Shui
In de eerste sessie maak je kennis met de beginselen van Feng Shui, ontvang je theorie over de vijf elementen, de Ba-Gua en de negen verschijningsvormen.

Sessie 2. Plattegrond van jouw woning
In de tweede sessie gaan we actief aan de slag met een plattegrond van jouw woning en hoe je door middel van de Ba-Gua en bijhorende theorie een eigen Feng Shui woonanalyse maakt.

Sessie 3. Materialen en kleurgebruik toepassen op jouw woning
In de derde sessie ontdek je wat de betekenis van Feng Shui achter materialen en kleurgebruik zijn en hoe je dit concreet kunt toepassen op je eigen woning om meer woonbalans te creëren.

Sessie 4. Mediator en persoonlijk advies voor jouw woning
In de laatste sessie ontvang je advies op maat die speciaal gericht is op jouw woning.

E-cursus: Thuis in je eigen huis​

:
50,-
per sessie
  • De E-cursus wordt gehouden via Zoom. Deelnemers hebben hiervoor geen account nodig. De cursus wordt gehouden tussen 19.30 uur tot 21.30 uur (2 uren). De aanvang van de cursus en avonden zijn in overleg met de deelnemers.
Nieuw