feng Shui woonbalans

Laat mij je huis zien en ik vertel wie je bent.
Corrie Gerritsma

Feng Shui analyse

Een Feng Shui analyse bestaat uit het in kaart brengen en verbeteren van de energiestroom in huis om daarmee het huis beter af te stemmen op de bewoners. 

Alles in de wereld heeft invloed op hoe iemand zich voelt in zijn of haar eigen huis of op de werkplek; het pand zelf, de hoeveelheid vrije ruimte, het licht, de kleuren, de meubels, de plaatsing daarvan etc. Vaak blijven deze invloeden onopgemerkt, maar ze worden onbewust ervaren. Ik help jou om die invloeden te herkennen en waar nodig aan te passen om jouw ervaring van de ruimte positief te veranderen.

Schermafbeelding 2019-03-03 om 14.31.06
T. Brinks
T. BrinksWerd nieuwsgierig en gaf haar huis een metamorfose.
Lees verder
Sneek, december 2020 | Als Corrie mij vertelt over Feng Shui haal ik mijn schouders op en denk er het mijne van. Dan tekent ze 9 vakjes met cijfers en vertelt me dan welk vakje (plek in mijn huis) voor mij belangrijk is. Corrie kent mijn huis niet maar geeft mijn werkkamer aan als zeer belangrijke plek en dat is het ook. Ik word nieuwsgierig en nodig haar uit mijn huis te analyseren. Bijzonder wat het uiteindelijke rapport aangeeft. Inmiddels heeft mijn huis een metamorfose ondergaan, iets wat Corrie ook heeft mogen vaststellen. Wat ben ik er blij mee. Vooral hal (entree van het huis), badkamer en slaapkamer (de plek waar je je goed en ontspannen moet voelen) zijn een succes alwaar ik elke dag weer van geniet. Dank je wel Corrie.
I. van der Weide
I. van der WeideKreeg advies over materiaal- en kleurgebruik in haar nieuwe huis.
Lees verder
Leeuwarden, november 2020 | Kort geleden ben ik verhuisd en had destijds Corrie gevraagd om mee te denken over de inrichting, kleur- en materiaalgebruik van de woning. Aan de hand van een plattegrond legde ze een verband tussen de natuurlijke energiestroom en welke elementen als mediator kunnen dienen. Daarnaast bracht ze mijn persoonlijke Feng Shui profiel in kaart en de plek waar ik mij het prettigst zou voelen in huis. Corrie gaf als advies om daar mijn eigen plekje van te maken. Ik heb een enkele praktische mediators toegepast in mijn woning en ben enorm tevreden over het resultaat! Mede dankzij de kleur- en materiaalgebruik voelt het al snel als een nieuwe thuis. Aanrader voor iedereen die zijn of haar woning wil opfrissen!
Previous
Next

JOUW HUIS ENERGETISCH IN BALANS

decorations-design-desk-1534924

Vijf elementen

De vijf elementen bestaan uit: water, hout, vuur, aarde en metaal. Deze staan voor de krachten in onszelf en om ons heen. Feng Shui richt zich erop om de invloed van de vijf elementen in huis in balans te brengen. Het effect is direct merkbaar en waardoor je je veel prettiger gaat voelen.

bright-decoration-design-1129413

Eeuwenoude filosofie

Feng Shui is een uit China afkomstige filosofie van de mens in relatie tot zijn omgeving. De basis van deze leer wordt gevormd door de wisselwerking tussen Yin en Yang, de levensenergie Chi en de vijf elementen.

Van huis tot thuis

Een Feng Shui analyse helpt om een huis meer tot een thuis te maken. De analyse kan gericht zijn op het huidige woonhuis, op een nieuw huis of op een huis dat nog gebouwd moet worden.

E-CURSUS: FENG SHUI THUIS IN JE HUIS

Nu we massaal vanuit huis werken is het belangrijk dat jouw huis als een fijne plek wordt ervaren. Met de juiste energie. Feng Shui kan hierbij helpen. De indeling, inrichting en kleuren in je huis dragen namelijk bij aan het ervaren van positieve energie. Hierdoor voel jij je meer ontspannen en in balans. Alles heeft invloed op hoe jij je voelt in huis of op jouw werkplek. Vaak blijven deze invloeden onopgemerkt, maar worden ze toch onbewust ervaren. Tijdens deze E-cursus ontdek je hoe kleuren, inrichting en indeling met behulp van Feng Shui juist kunt benutten om de ervaring van je huis of ruimte positief te veranderen.

Feng Shui zet aan tot kleine en soms grote veranderingen met als doel bewoners zich prettiger te laten voelen. Deze veranderingen kunnen bijvoorbeeld leiden tot meer harmonie tijdens de maaltijden, tot het beter slapen van kinderen en tot het rustiger koken en daarmee beter smakende gerechten. Meer weten of geïnteresseerd in een persoonlijke Feng Shui analyse of E-cursus?