feng Shui woonbalans

Laat mij je huis zien en ik vertel wie je bent.
Corrie Gerritsma

Feng Shui analyse

Een Feng Shui analyse bestaat uit het in kaart brengen en verbeteren van de energiestroom in huis om daarmee het huis beter af te stemmen op de bewoners. 

Alles in de wereld heeft invloed op hoe iemand zich voelt in zijn of haar eigen huis of op de werkplek; het pand zelf, de hoeveelheid vrije ruimte, het licht, de kleuren, de meubels, de plaatsing daarvan etc. Vaak blijven deze invloeden onopgemerkt, maar ze worden onbewust ervaren. Feng Shui helpt om die invloeden te herkennen en waar nodig aan te passen en daarmee de ervaring van een bewoner of gebruiker van de ruimte te veranderen.

Schermafbeelding 2019-03-03 om 14.31.06

FENG SHUI WOONBALANS

decorations-design-desk-1534924

Vijf elementen

De vijf elementen bestaan uit: water, hout, vuur, aarde en metaal. Deze staan voor de krachten in onszelf en om ons heen. Feng Shui richt zich erop om de invloed van de vijf elementen in huis of bedrijf in balans te brengen. 

bright-decoration-design-1129413

Eeuwenoude filosofie

Feng Shui is een uit China afkomstige filosofie van de mens in relatie tot zijn omgeving. De basis van deze leer wordt gevormd door de wisselwerking tussen Yin en Yang, de levensenergie Chi en de vijf elementen.

Van huis tot thuis

Een Feng Shui analyse helpt om een huis meer tot een thuis te maken. De analyse kan gericht zijn op het huidige woonhuis, op een nieuw huis of op een huis dat nog gebouwd moet worden.

Een Feng Shui analyse zet aan tot kleine en soms grote veranderingen met als doel bewoners zich prettiger te laten voelen. Deze veranderingen kunnen bijvoorbeeld leiden tot meer harmonie tijdens de maaltijden, tot het beter slapen van kinderen en tot het rustiger koken en daarmee beter smakende gerechten. Meer weten of geïnteresseerd in Feng Shui?

Sluit Menu