Naschoolse tekenles

Op maandag- en donderdagmiddag verzorgt Tekenzin de naschoolse tekenlessen op de Sint Maarten Basisschool in Bolsward. Deze tekenlessen hebben als doel om de creativiteit van het kind te stimuleren en kennis te laten maken met andere materialen. Denk aan verf, ecoline, bijenwas, stiftmarker, stoepkrijt, zand, tijdschriften, papier en hout. Tijdens de laatste les mogen de leerlingen hun ouders en verzorgers uitnodigen om mee doen met de tekenles en wordt er aan het einde van een reeks een expositie georganiseerd van de kunstwerken.

Op maandag- en donderdagmiddag zijn er tussen 15.00 tot 15.45 uur naschoolse tekenlessen op de Sint Maarten Basisschool. Alle leerlingen mogen deelnemen aan deze creatieve workshops. Via de nieuwsbrief van de Sint Maarten basisschool in Bolsward ontvang je informatie wanneer de naschoolse tekenlessen* beginnen. 

*Door de huidige coronamaatregelen worden de naschoolse tekenlessen momenteel digitaal aan groep 5 t/m 8 gegeven. Opgeven kan bij de Sint Maarten Basisschool. Vervolgens stuur ik een deelname bevestiging met Zoom link.

Naschoolse tekenles

Naschoolse tekenles - gratis

  • Voor alle basisschool leerlingen, nu tijdelijk alleen groep 5 t/m 8
  • 45 minuten | 15.00 – 15.45 uur
  • Lessen: 7 of 8 keer achtereen volgend
  • Digitaal les via Zoom