Workshops

.

.

.

Tekenles voor kinderen

Vind jouw zoon of dochter tekenen en schilderen ook zo leuk? Bij Tekenzin zijn zij welkom voor teken- en schilderlessen. Om de tien weken starten er nieuwe tekenlessen met een verschillend thema. Hier leren de kinderen tekenen en schilderen op een ontspannende manier. Zij leren andere materialen ontdekken en hun eigen creativiteit te vergroten. Door kleine groepjes van maximaal zes personen is er genoeg persoonlijke aandacht voor ieder kind. Uiteraard wordt er gezorgd voor limonade en wat lekkers. De lessen worden gehouden in mijn praktijk in Burgwerd.

 • Leeftijd: vanaf 6 t/m 12 jaar;
 • Aantal lessen: vijf lessen om de 14 dagen;
 • Dag: dinsdagmiddag;
 • Aanvang en tijdsduur: 14:30 uur tot 15:45 uur.

Tijdens de laatste les mogen de kinderen hun ouders meenemen! Tijdens deze les werken zij samen met hun ouder, verzorger of grootouder aan een kunstwerk. Bij een relatie tekening gaat het om beleven en genieten van elkaar.

Wil je jouw zoon of dochter opgeven? Neem contact op.

Naschoolse tekenles

Op maandag- en donderdagmiddag zijn er vanaf 14:30 uur tot 15:30 uur naschoolse tekenlessen op de Sint Maarten basisschool. Alle leerlingen uit groep 3 t/m groep 8 mogen deelnemen aan deze creatieve workshops!

 • Leeftijd: groep 3 t/m groep 8;
 • De lessen: zeven of acht keer achtereen volgend;
 • Aanvang en tijdsduur: vanaf 14:30 uur tot 15:30 uur.

Het doel is om de creativiteit van het kind te stimuleren en kennis te laten maken met andere materialen zoals verf, ecoline, bijenwas, stiftmarker, stoepkrijt, zand, tijdschriften, papier en hout.Tijdens de laatste les mogen de leerlingen hun ouders en verzorgers uitnodigen om mee doen met de workshop. Tot slot wordt er een expositie georganiseerd van de kunstwerken.

Via de nieuwsbrief van de Sint Maarten basisschool ontvang je informatie wanneer de naschoolse tekenlessen beginnen. Je kunt je zoon of dochter aanmelden via de bijgevoegde aanmeldstroken of via het e-mail adres van de Sint Maarten basisschool.

Het kleurcafé

Het Kleurcafé is een online programma waarbij je vijf maal een prachtige kleurplaat in je mailbox ontvangt om in te kleuren. Je ontvangt vijf weken lang, iedere week een nieuwe tekening en je mag deze inkleuren wanneer het jou uitkomt! Bij iedere kleurplaat krijg je een passende opdracht. Het kleurcafé heeft bij iedere challenge een nieuw inspirerend thema.

 • Je krijgt tips en trucs om te kleuren;
 • Je ontdekt hoe jij inspiratie krijgt;
 • Hoe je makkelijk kleuren kunt kiezen voor jouw tekening;
 • Je ontdekt hoe je met teksten je tekeningen nog leuker kunt maken;
 • Door tijd te nemen voor je creatieve kant, voel jij in het dagelijks leven meer ontspannen.

Kleuren is helemaal hip, hot and happening. Tegenwoordig zijn er veel diverse volwassen kleurboeken te koop. Tekenen is dus niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen om even tijd voor jezelf te maken en de dagelijkse hectiek te ontlopen. Door te kleuren op een kleurplaat maak je je hoofd leeg en hoef je even aan niets te denken. Tekenen heeft een ontspannende werking.

Er is een besloten Facebookgroep waar je de gekleurde tekeningen kunt delen en inspiratie uit kunt wisselen. Hiervoor krijg je een uitnodiging. Lid worden is niet verplicht. 

Kleurcafé

.

Gun jij jezelf, jouw zoon of dochter dit kleurrijke feest? Binnenkort gaan we weer los met een nieuwe workshop. Wil je op de hoogte blijven of aanmelden?

Sluit Menu